De begrafenis.nl
Op de bakfiets of met de Harley?
Voor het vervoer van de kist kan een gemeente verschillende regels hebben, maar een rouwwagen is in ieder geval niet verplicht. Wie in Amsterdam per boot over de grachten of per bakfiets of motor door de straten wil, zal niemand op zijn weg vinden. Andere gemeenten kunnen meer eisen stellen.
Er zijn zeer veel verschillende vervoersmiddelen beschikbaar. Ga na wat meer in de stijl van de overledene is: de traditionele zwarte auto of misschien meer de witte. Was de overledene een vervent moterrijder kun je ook de uitvaart Harley inschakkelen. Zelfs een uitvaartfiets of de uitvaartbus zijn perfecte manieren om je dierbare naar de laatste rustplek te begeleiden.
De uitvaartbus

De uitvaartbus is een ideale manier om met je familie en vrienden en natuurlijk je dierbare de weg van en naar begraafplaats, kerk of crematiorium af te leggen. Niemand hoeft met eigen vervoer en het samen zijn brengt een prettig en fijn gevoel met zich mee. Past deze uitvaartbus in jou manier van rouwvervoer? Vraag het aan de uitvaartondernemer, hij of zij kan je hierover meer informatie geven.

De uitvaart Harley

Wat is er mooier dan op je favoriete voertuig naar je laatste rustplek gebracht te worden. De motor spreekt veel mensen aan zonder dat je zelf een fanatiek rijder hoeft te zijn. Hesselmans International introduceert de uitvaart Harley die als perfect rouwvervoer ingezet kan worden. Vraag naar details bij de uitvaartondernemer. Hieronder vast een digitaal voorproefje!

In de aanhanger!
 
Wat dacht je van deze aanhanger als rouwvervoer. Met een beetje trekhaak kom je al een heel eind. het mooiste is miscchien nogwel met een auto uit de zelfde stijl er voor maar daar kan de uitvaartondernemer waarschijnlijk meer over vertellen.

Paard en wagen

De traditionele koets met paarden blijft een statige en indrukwekkende verschijning. Er zijn nog diverse koetshuizen die paarden en koetsen voor uitvaarten beheren en die dus ook in te zetten zijn voor je eigen uitvaart. Vooral de paardenliefhebbers onder ons zullen dit een geweldige laatste rit vinden.