De begrafenis.nl
In de krant!
Het plaatsen van een overlijdensadvertentie was vroeger vaak de enige manier om de gemeenschap op de hoogte te stellen van het overlijden van een familielid. Tegenwoordig sturen we vaak iedereen een kaart. Toch is het niet altijd mogelijk om iedereen met een kaart te bereiken en vaak weet je ook niet wie de overledenen allemaal gekend heeft.
 
Het plaatsen van een rouwadvertentie is dan een hele goede manier om meer mensen te bereiken. Tevens geeft het je de gelegenheid om iedereen te laten zien wat de overledenen voor je heeft betekent en gevoel omtrent zijn of haar dood kenbaar te maken.
De mogelijkheden van adverteren zijn door de jaren heen sterk veranderd. Was het vroeger een adveretntie met een dik zwart kader, nu zie je handgeschreven teksten, foto's en andere afbeeldingen in de krant. het maakt het allemaal veel persoonlijker om op deze manier je gevoel te uiten.
Voor de mogelijkheden bij jou in de buurt kun je het beste kontakt opnemen met je regionale dagblad, huis aan huis krant of met de landelijke dagbladen. Zij kunnen je alle informatie geven over prijzen, edities, opmaak en verspreiding.