De begrafenis.nl
Sites in overvloed
Er is op internet steeds meer informatie te vinden over doodgaan en de uitvaart. Van kisten tot urnen, van rouwwagens tot koetsen en van koffietafels tot condoleren in het bruine cafe. Iedereen doet het op zijn eigen manier en zo hoort het ook. Soms kan de dood je overvallen en soms heb je genoeg tijd om voor jezelf of voor je dierbare na te denken en je voor te bereiden. Buiten enkele wettelijke bepalingen om is er eigenlijk niets dat niet kan. Informeer jezelf via deze site of via de links over jouw laaste wensen en hoe je deze tot uitvoering kan brengen.
Links voor de uitvaartbranche

Er zijn verschillende sites voor de uitvaartbranche zelf. Hierop vindt je voornamelijk informatie gericht aan de uitvaartondernemers en branchegerelateerde bedrijven. Nooit weg om eens te kijken wat er in die branche allemaal gebeurd en wat de nieuwe mogelijkheden of richtlijnen zijn.


Links voor de consument
Er zijn ook diverse sites die zich, net als deze, voornamelijk richten op de consument. Hierop vindt je vooral praktische informatie die je kunnen helpen je eigen uitvaart of die van je dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Daarnaast kun je op deze site adressen vinden van een uitvaartondernemer bij je in de regio. De hulp en steun van een deskundige op dit gebied is vaak toch onontbeerlijk.